oficiální stránky internetového rádia zaměřeného výhradně na neprofesionální hudební scénu

Leden 2006

PANKIX

31. ledna 2006 v 22:52 KDO JE KDO
Kapela PANKIX

Vznik:
duben 2000
Sestava:
Sany - zpěv, texty
Máša - housle (sólistka v několika komorních orchestrech)
Hroch - kytara (ex-Lagarrapata, ex-Twelve)
Fabin - kytara
Mára - bicí (ex-Eklhaft, ex-Twelve)
Aleš - basa (ex-Inflagranti)

Diskografie:
Na Měsíc (demo / 2002)
Spýchnem (demo / 2003)
kompilace Beat Infusion (In Promotion / 2003, skladba Bludiště)
kompilační CD časopisu Počítač pro každého (2003 / skladby Čára, Mosty, Bludiště)
Promo 2004 (demo / 2004)
Moment (Popron / 2004)
SOUNDCZECH 8 (příloha časopisu Report / 2005, skladna Tolikrát)
Promo 2005 (promo / 2005)

TV:
klip, skladba Tolikrát (ČT 2 / Noc s Andělem)
profil kapely (ČT1, ČT2 / Popart)
Óčko, Inbox
rozhovor (Prima / T-music)

Rádia:
Rock Zone (rozhovor, pořad Navostro)
Beat (druhé místo v prvním ročníku Naděje Beatu se skladbou Víc)
City (týdenní reklama na křest desky)
Rádio 1
Expres
Černá hora
Rádio Akropolis

Festivaly:
Trutnov Open Air (Trutnov)
Mezi ploty (Praha, Bohnice)
Rej noci svatojánské (Lipnice)
Okoř se šťávou (Okoř)
Boodstok 2004 (Boudy u Písku)
Žízeň (Neratovice)

Tisk:
Rock&Pop
Rockshock
Muzikus
Spy
MF Dnes
Nedělní Svět
Maxim

Koncerty: (mimo festivaly):
Clou
Mňága a žďorp
Southpaw
Roe-deer
Prohrála v karách
Jolly Joker & PBU
a další
TOPlist
NAVRCHOLU.cz